Härligt!

Vädret är på topp. Jag är på topp.

image388

Var med i tidningen idag, under nästa vecka bloggar jag för NA!

Sommarbild

Idag blir det bara en bild på mig från idag. Jag och Nicole var ute och åt glass i det somriga vädret!

image387

(tyvärr blir inte bildkvalitén den bästa)

NA, korthållsskytte och överkörd groda.

Hej! Ja, rubriken säger ganska så mycket om vad som hänt mig idag... Just nu bloggar jag från mobilen, bättre det än att inte blogga alls! Tillbaka till min dag: skolan var helt okej, det märks verkligen att vi börjar närma oss slutet på terminen. Klockan 11.00 så mötte jag upp Maria som jobbar på NA. Blev lite intervjuad samt fotad, kommer i tidningen på lördag, tror jag. Berättar mer sen! Efter skolan så sköt jag och Nicole lite korthåll. Det gick helt okej. När vi cyklade hem från skjutbanan så råkade jag köra rakt över en groda! Vi vände för att se hur det gick, och av någon underlig anledning så levde den! Vilken tur där va... Jaja, nu ska jag snart sova. Har matteprov imorgon... God natt!

H&M-beställning

Nu har allt jag beställde från H&M kommit. Beställde det lagom till min födelsedag (23 april) men det sista kom idag (shortsen + dom två nagellacken) Satte ihop allt till ett kollage:


image386


Måndag

Hej! Blev inte direkt någon tid över för bloggen idag, men hinner skriva i alla fall det här lilla inlägget tänkte jag. Skoldagen gick snabbt. Tyska, hemkunskap, svenska och idrott. Efter skolan så åkte jag, Sabina och mamma till marieberg. Jag letade lite efter skolavslutningskläder, utan resultat. Men ska till Örebro, stan istället, någon annan dag, för att leta efter en klänning eller något åt det hållet! Det ända som fick följa med hem idag var ett par örhängen från ur&penn. Det var nämligen halva priset på allt i butiken, så dom gick inte på mer än en tjuga. Sånt gillar jag! Nu ska jag duscha och sen sova. Sov så gott!

Mors dag

Idag är det alla mammors dag, så puss på dig mamma!

image385

Gårdagens flopp

Jag tror inte jag är ensam om att tycka att Charlotte Perelli var värd en mycket högre placering i gårdagens eurovision song contest!

image383 image384


                                                      

Hej igen!

Det blev en liten bloggpaus för mig nu under veckan, men nu är jag tillbaka igen för att uppdatera lite. Hoppas allt är bra med er sötisar som besökt min blogg varje dag, även om jag varit sjukt dålig på att uppdatera ♥ Under veckan som gått så har jag gjort lite olika saker, men bl.a ägnat en hel del tid åt plugg. Veckan som drar igång imorgon är sista veckan med en massa "jobb", övriga två veckor blir nog mest roliga! Nu ska jag läsa lite bloggar, kram!

Snabb uppdatering

Min helg var kanon! Var med Nicole, superskoj! Skulle bara uppdatera, men hinner inte blogga nu, ska stänga av datorn och fixa lite. Sov gott!

Några bilder från konfirmationen

Tänkte visa några bilder från söndagen 11/5, då jag konfirmerades. Men har bara bilder efteråt och på smyckena jag fick just nu, men i alla fall:

image374

      
och så smyckena jag fick:
     

(klicka på bilderna för större format)


Sommarbilder

Under förra veckan så var ju vädret jätte fint, här är några bilder jag tog då, med min mobilkamera:

image367

image368

image369

image370



vad tycks?

Bloggkoll

Om du vill följa min blogg så är det bara att du klickar på symbolen vid länkar lite längre ner. Den ser ut såhär:

image366

"Vill ha" T-shirt

Har lite planer vad som ska inhandlas under morgondagens shopping... Tänkte bl.a försöka få med mig den här hem, om den finns där då, vilken jag hoppas,
för hur cool t-shirt är det inte?

image365

Konfirmerad

Ja, nu är jag konfirmerad. Var i kyrkan sen klockan 8.30 imorse, vi blev fotade och lite så. Klockan 11.00 började själva "konfirmationsgudstjänsten". Allt gick bra. Efter det var klart så följde nästan hela släkten med mig hem. Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta (prinsesstårta och chokladtårta) och jag fick blommor och paket, som alla innehöll smycken. Jätte fina, tack alla! Mamma och pappa fotade lite och så, men bilderna är fortfarande i kameran, så jag tog några bilder från Sandra, men dom funkar inte att lägga in här, så om ni vill se några bilder redan nu från dagen, så gå in på min bilddagbok: http://aprilflicka.bilddagboken.se. Imorgon så är vi lediga från skolan, det är studiedag, så jag och Sandra ska gå en heldag på kupolen i Borlänge och SHOPPA! Men hoppas ni har haft en bra söndag, för det har jag!


Solig lördag

Hej! I det här inlägget blir det bara att skriva om min dag... Blev väckt av mamma vid 9.30, och tur var väl det, för vädret var strålande fint redan då, så jag skyndade ut! Klockan 11.00 så tittade jag på direktsändningen från Engla Höglunds begravning, jätte fint var det! Sen så satte jag mig ute i solen igen - det är väl egentligen det ända jag gjort idag, mer eller mindre i alla fall. Det var 30 grader i skuggan ett tag! Hoppas verkligen att värmen håller i sig ett tag, även om jag vet att det måste bli "bakslag" någon dag framöver... Imorgon så konfirmeras jag och en massa kompisar klockan 11.00, men vi ska fotas redan klockan 9.00, så jag måste upp tidigt, ingen sovmorgon här inte! Nu ska jag titta lite på tv, läsa lite bloggar och så. Ha en bra lördagskväll!

Två bilder i NA från onsdagens danskväll

Bilden som var på framsidan av tidningen:

image363

Sandras ben, mina ben och Sofias ben.


En bild inuti i tidningen:

image364

Det är jag i gult som sveper förbi, haha. Sofia bakom, och paulas ben framför mig får vi inte glömma!

Solig fredag!

Skolan idag gick snabbt, hade bl.a kemiprov som gick helt okej. Men glömde bort bokrådet! Kom på det när jag kom hem... Vädret är minst lika fint som igår och ända sen jag kom hem vid 14.00 så har jag suttit ute, så skönt! Och imorse så fick jag syn på mina ben (och två kompisars ben) på en stor bild på framsidan av dagens tidning, NA, från danskvällen. Visar bilden sen. Nu ska jag bege mig till marieberg. Ha det bra!


Bamboo örhängen

Jag verkligen älskar mina bamboo örhängen som jag beställde hem lagom till min födelsedag! Och det är jag inte ensam om, vet att många andra tjejer har sådana, men i olika former och så, det har jag sett i många bloggar. Även en del kändisar verkar gilla bamboo örhängen!

image362

    
(klicka på bilderna för större format)


Härligt väder!

Hejsan. Just nu sitter jag i mediateket i skolan, har nämligen en 40 minuters rast såhär inför dagens sista lektion, som är tyska. Slutar 15.30 idag... Vädret är SUPERFINT och det kan knappast bli bättre just nu, mår kanon! Imorgon har jag kemiprov, så måste plugga till det senare, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Går nog i alla fall ut i solen en stund och så. Och Bloggar lite. Typiskt att när man väl har lite tid över så är vädret så fint. Men ska inte klaga nu, hoppas på att det soliga vädret håller i sig, inne kan man ju vara ändå om man vill. Danskvällen igår var helt okej. För min del blev det en vals med Paula och en bugg med Sandra, haha. Kvällen var i alla fall helt klart värd en ledig skoldag! Jaja, nu blev det ännu ett inlägg om en massa strunt. Men som sagt, ibland känns det skönt att bara skriva av sig lite. Även om ingen vill läsa.
Men hoppas ni kikar in lite senare igen i alla fall!

Danskväll

Nu ska jag äta och fixa i ordning mig lite. Mellan 18.30-21.00 är det danskväll! Så... blir inte några fler blogginlägg idag heller... MEN, som sagt, jag har faktiskt saker att blogga om (vad jag tjatar, haha) så glöm inte att komma tillbaka, bloggen är inte så död som den verkar. Eller ja, den ska inte fortsätta vara så död som den för tillfället är i alla fall.

Vad gör jag?

Ja, vad gör jag med all min tid egentligen? Jag är i alla fall väldigt bra på att inte göra "någonting". Har tillexempel en hel del att blogga om, men jag tar mig liksom aldrig tid att skriva inläggen. Skärpning Lovisa!


Konfirmation m.m.

Hej! Tänkte börja med att berätta om min dag i det här inlägget... I skolan hade vi SO, engelska, bild, fysik och idrott. Sen var det konfirmation, sista gången, för på söndag konfirmerar vi oss! Vi hade ett genrep och sen åt vi pizza, mums! Fick även lite prylar "som kan vara bra att ha". Det har egentligen inte hänt så mycket mer idag. Och det kommer väl inte hända så mycket mer direkt heller, ska duscha och plugga lite. Som ni ser så har jag fått hjälp att göra om lite här i bloggen. Det var supersöta Felicia och Martina som hjälpte mig. Men jag tror jag skulle få hjälp att ändra ännu mer? ♥ Imorgon är det danskväll mellan 18.30-21.00, för alla åttor och nior. För det får vi kompledigt den 19/8, så vi börjar den 20/8 igen efter sommarlovet då, tror jag? Inga fel, inga fel! Jaja, det här inlägget blev väl inte sådär superintressant direkt, men jag var bara tvungen att "skriva av mig lite". Hoppas ni haft en bra dag!


Ännu ett inlägg från mobilen...

Hej! Jag lovade ju att blogga idag, så det gör jag också. Även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig... En liten uppdatering från mobilen blir det. Skolan idag rullade på snabbt, inställd tyska, vädret var fint och så ringde NA när jag hade hemkunskap! Efter skolan så stannade jag "i stan" för att titta runt lite i några affärer, hittade ingenting, så jag och mamma åkte till örebro, marieberg, en kort stund. Jag inhandlade ett sånt där "fodral" från ginatricot, ni vet? Ett gult blev det, gillar gult! Kom hem vid 21.00, så har inte haft tid att sitta vid datorn som ni förstår... Nu ska jag snart sova, men imorgon, då ska jag ta mig lite mer tid åt bloggen minsann! Så kom tillbaka då vettja.

Hej!

Har verkligen inte haft tid att blogga, trots "långledigheten". Har gjort en massa annat skoj! Just nu bloggar jag från mobilen, bara så ni vet att jag lever... Gör ett nytt försök att hinna med och blogga imorgon då. Sov gott!

Valborg

MIN DAG IGÅR VAR KANON! Istället för att skriva allt här, så kan ni gå in på min bilddagbok för att läsa, http://aprilflicka.bilddagboken.se. Hoppas ni hade en bra dag igår i alla fall! Idag har jag bara varit hemma, tittade bl.a på film, sleepover, helt okej, typisk tjejfilm. Det är riktigt härligt att vara "långledig". Har inte så mycket planerat, men det kan också vara skönt ibland... Slänger in några blogginlägg under "långledigheten" i alla fall! Vi hörs, ha det bra!

RSS 2.0