Skön skoldag

Hejsan! Sitter i mediateket just nu. Väldigt skön skoldag idag! Började med 40 min teknik, sen biologi, då vi hade vikarie, sen SO med vikarie och nu har jag jätte lång rast! Från 11.00-14.25(!) Har nämligen lunch, inställd tyska, sen halvt inställd svenska (hemuppgift, så man behöver inte gå dit) och sen 40 min rast till och slutligen 40 min engelska. Så slipper onsdagens "språkeftermiddag". Nu funderar jag på att gå och titta efter present till mamma som fyller imorgon. Ha en bra dag!

Fotat av mig...

Här kommer fler bilder:

image208

image209

image210

image211

image212

image213
Kort tagna av mig

Fortsättning på min lilla "fotovisning".

image201

image202

image203

image204

image205

image206

image207

Fortsättning kommer...

Foton

Hade inte tid att blogga igår, så fler foton som jag tagit kommer nu istället!

image194

image195

image196

image197

image198

image199

image200

Fler bilder kommer inom en snar framtid, så håll utkik!

Bilder

Det blir några bilder idag med, tar för lång tid att ta en bild per dag.

image190

image186

image187

image188

image189

image191

image192

image193

Visar fler bilder som jag fotat imorgon!


Fortsättning på fotovisning...

Det får bli tre bilder idag, från Varberg, klassresan i sexan.

image183

image184

image185
(ja, fågeln är riktig, synd bara att det är så ful bakgrund, haha)

Fler bilder kommer imorgon!

Fotovisning!

Jag tänkte visa några kort som jag fotat sedan jag fick min digitalkamera när jag fyllde tretton! Blir ett foto nu och så tänkte jag att det kan bli som en liten bildserie ungefär, ett kort om dagen (om jag hinner lägga upp varje dag då) några dagar framåt, sen får vi se hur det blir med det. Först ut blir i alla fall en bild som jag tog genom tågfönstret påväg till Varberg på klassresan i sexan. Ger en sån härlig känsla med det vita huset som skymtar i bakgrunden också.

image182

Fortsättning följer.

och så var glada julen slut, slut, slut!

- jag vet inte om jag tycker att det är skönt eller inte. visst, jag älskar julen! men nu känns det som om att den gjort sitt för i år, och nu vill jag att våren ska börja närma sig (även om det är en bra bit dit) men visst håller ni med om att julgranar, julpynt och gamla chokladaskar börjar bli lite, ja... för mycket, nu när vi börjar närma oss mitten av januari? mina röda julgardiner plockades ner för några dagar sedan, julgranspyntet plockades ner igår, granarna eldas upp just nu, den sista paradisasken är uppäten (på slutet var det bara åtta romrussin kvar, som lagts ner från ask till ask, men dom försvann dom med, tror jag åt den sista igår, trots att jag inte tycker om dom speciellt mycket, haha) och ja, det enda som är kvar av julen är nog adventsljusstakarna. men dom rycker nog snart, skulle jag tro!
men visst är det så att det räcker med jul en gång om året, eller vad tycker ni?

     


H&M beställning

image175
Lite av det som jag beställde från H&M. Och så fick bilden längst ner till vänster följa med i kollaget, bara för att jag gillar den! Blev lite suddigt, men i alla fall.

ögon

image174
mitt öga till vänster och systers till höger då.

mysdag

image173
idag har jag inte gjort ett dyft... bara legat i sängen och läst och gått runt i pappas fleecetröja. man blir lat när det är lov... men varför jag knappt gått upp idag beror nog på att jag är lite hängig, håller på att kurera mig...
(om du undrar varför det ligger julklappspapper i bakgrunden så är det för att bilden är tagen förut, men har samma "outfit" idag)

TÄVLING! (http://fjb.blogg.se)

Det pågår just nu en tävling hos JOLICIOUS blogg! (http://fjb.blogg.se) Var med och tävla du med! I vinsten ingår ett presentkort på kicks, värt 100 kronor + en hemlig sak! Spännande eller hur? Så, vad väntar ni på? Besök bloggen för att ta reda på mer info! (psssst... men skynda er, tävlingen avslutas snart!)

Jag vill vinna den här tävlingen för att: Hur mycket finns det inte på kicks? Just det! Självklart vill man ha lite pengar på den härliga affären! Om just jag vann så skulle presentkortet användas som lite hjälp på vägen till någon dyrare och lyxigare produkt som man inte har råd med i vanliga fall... Det skulle vara jätte härligt att det dessutom inte blir ett lika djupt hål i plånboken! t.ex jag är på jakt efter ett snyggt läppglans, och då är väl kicks det rätta stället att vända sig till? Dom har ju i stort sätt alla märken. Visst, H&Ms läppglans i all ära, men det vore ju lite roligare med något lite lyxigare, för även om det är dyrare så ska man ju unna sig saker ibland, lite vardagslyx sådär. Men lite hjälp på traven vore ju inte helt fel, som sagt. Den där hemliga överraskningen är bara en bonus som gör vinsten ännu bättre! "Här är den del ur texten där man ska smöra", men det tänker inte jag göra. Det blir så, just det... smörigt då! Jag tycker det är kul med sånna här tävlingar och hoppas på fler! Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte följt jolicious blogg förut, eftersom att jag inte ens visste om att den fanns. Men jag tittade runt lite i den och det visade sig ju vara en toppenblogg, som jag sälvklart ska följa i fortsättningen!

Eftersom det är ett nytt år så skulle ju inte året kunna börja bättre än med en "sen julklapp". Då skulle min jul vara fulländad, helt klart!

                                                 image172


nytt år!

NU ÄR DET 2008! känns bra, tycker jag. känner mig lite "insnöad" som pappa brukar säga, eftersom jag sitter här när alla andra skålar/festar/skrattar/kramas? nästa år ska jag i alla fall ha en rolig nyårsafton, det lovar jag mig själv just nu, som ett litet nyårslöfte! ute smäller det som bara den, hör jag, men ser ingenting, eftersom jag sitter i källaren, raketer/smällare... nej, nu ska jag lämna datorn. året ska inte börjas med att fastna här...


RSS 2.0