you were all dressed up in bluelite av stockholmsshoppingen. köpte även bland annat en jeansjacka, grå tjocktröja, vit body, svart sjal, mascara och örhängen.
förövrigt så är klänningen knallblå och jag är lite smått kär i väskan ja!

bildbomb

stockholm med sara var hur bra som helst! ♥
det blev bland annat rixfmfestival, grönan och shopping i massor som sagt.. att vädret var på topp under hela helgen gjorde ju inte direkt saken sämre! tänkte visa lite av shoppingen sen.

STOCKHOLMidag säger jag grattis till sötsara som fyller sexton! imorgon strax efter 16.00 sätter vi oss på ett tåg mot huvudstaden. för i helgen ska det brännas pengar haha, vi ska bo på hotell, äta gott, gå på grönan och självklart shoppa massor! kommer hem på söndag igen.
ni får ha det så bra, puss!


blackandwhite


it's the way that he's in your mindälskling, jag saknar din hand i min
du sa: ingenting är omöjligt

men
det är inte lätt när det är svårt

jag ser suddigt på världen
utan dina ögon i min nacke

och jag behöver en knuff
i rätt riktning

grodor blir inte prinsar när man kysser dem
men än har solen inte slocknat

jag kan fortfarande se dig framför mig
och om jag anstränger mig
så kan jag till och med

känna
doften
av
dig

i min nytvättade tröja

all this talk of getting olderett par svarta gladiatorsandaler, senaste tillskottet bland mina skor

imorgon är det studiedag som gäller, vilket betyder helg redan nu!
och jag funderar även på att publicera någon liten text eller dikt som jag skrivit, så håll utkik.. puss!

this time i’ll get it right.

som ni märkt så har bloggen varit död i nästan två veckor, men nu är jag tillbaka igen! ska försöka uppdatera lite oftare nu om tiden räcker till tänkte jag.. och nu är jag sexton som sagt, tack sötisar för alla grattis i förra inlägget! under tiden som bloggen varit orörd så har jag pysslat med lite olika saker, bland annat så har jag firat födelsedag, jobbat första gången på cafét som jag fått jobb på, grillat med vänner, haft besöksrekord på bloggen (någon som länkat till min blogg verkar det nästan som?) bokat hotell plus tågbiljetter inför en stockholmsresa tillsammans med sara, haft twilightkväll med emelie och självklart varit ute i det härliga vädret, låter ganska bra va? och med det fina vädret så har jag även fått tillbaka min inspiration. och jag känner mig lycklig just nu. livet leker!

RSS 2.0