NYKLIPPT!

Klippning och blonda slingor idag, resultat:

image223


Hemma!

Jag kan inte annat än att dra den vanliga gamla klyschan: Borta bra, men hemma bäst. För det är verkligen så! Veckan i Fuerteventura var jätte härlig, även om det bara var sol tre dagar, mulet/regn tre dagar och två resdagar då... Har fotat nästan 300 bilder + nästan 200 bilder i familjens gemensamma kamera då! Så har en hel del bilder att visa, även om jag bara väljer ut några... Men bilderna är fortfarande i kameran, får fixa allt det där senare, för jag har verkligen inte tid just nu! Måste plugga till tyskaprovet imorgon, som måste gå bra... Och så måste jag fixa med mina dikter som ska ställas ut på biblioteket under Noras kulturnatt, på lördag. Ska välja ut några dikter, ska absolut inte ställa ut alla! Föresten, jag brände mig lite i Fuerteventura (eftersom jag först undvek solkräm sista dagen) så jag blev jätte röd, mest i ansiktet och så. Men det börjar bli mer brunt nu och så har jag börjat flaga lite också... Hoppas att den lilla färg jag fått sitter kvar ett litet tag i alla fall, men det tror jag nog inte, eftersom vädret här i Sverige är så grått just nu. Mer vårsol tack? Jaja. Hoppas ni hade ett bra lov! Nu ska jag ta tag i det jag borde göra.

Snart så bär det av...

...mot varmare breddgrader! Runt klockan 00.00 ikväll så åker vi mot arlanda, flyget går tidigt imorgon. Det ska verkligen bli jätte roligt, jag älskar att resa! Idag har jag packat. Min resväska blev proppfull, men det gick att få igen den i alla fall. När jag skulle packa skor så kom jag på att mina stadiumtofflor är i skåpet i skolan, så jag tog ett par flipflop istället + ballerinas då. Jag håller verkligen tummarna för att vädret är bra där nere, så det blir en vecka med mycket sol och bad! Jag var även hos Paula idag, hon hade bakat en kladdkaka och så drack vi te, tack sötis! Jag tror jag har lite resfeber, haha. Kommer inte kunna somna innan vi ska upp, så det är inte ens någon idé att försöka? Kan ju sova i bilen... Jag kommer hem den 25:de, på kvällen, så bloggar nog inte då, men sen lovar jag att uppdatera med en massa bilder och liknande. Ha det bra, för det ska jag ha!

image222
Snart är vi äntligen där!

SPORTLOV!

Hejsan alla tappra läsare! Stackars er som tittar in och läser, trots att jag bloggat dåligt på sistone. Men tänkte skriva ett inlägg nu i alla fall...

Äntligen är det sportlov! Och jag ska ju inte spendera det här hemma i Sverige, utan på måndag så åker jag och familjen till kanarieöarna, Fuerteventura. Ska bli jätte härligt/roligt! Har inte packat än, men det fixar jag i helgen. Igår var det ju alla hjärtansdag. Hoppas ni hade en mysig dag! Min dag var bra. Fick smultronhjärtan av Emelie och Sandra, ett litet kort från mamma, en lapp på skåpet (som alla i 8c fick, VEM SKREV DOM? haha) och några kramar från kramgoa människor. Idag när jag kom hem så hade jag fått ett mail om att jag var en av dom 14 som vunnit en novelltävling, så det skulle komma någon bok som jag önskat på posten! Idag ska jag skjuta en tävling klockan 17.00 och senare blir det alla ♥-dag disco. Eftersom jag har gårdskort så kommer jag in gratis, hihu. Ska dit med Paula och Emelie, säkert Sandra också? Hoppas det blir en rolig kväll som startar upp lovet!

Lägger upp två bilder från Fuerteventura. Den längst ner är på hotellet som vi ska bo på. Hoppas bara att vädret blir fint, det spelar ju en ganska stor roll, eftersom man inte kan göra så mycket mer än att sola och bada... Bloggar säkert någon mer gång innan jag åker, men annars kan ni även titta in på min bilddagbok: http://aprilflicka.bilddagboken.se PUSS!

(passade även på att förnya mig lite och byta profilbild såhär till lovet och allt, vad tycks?)

image220

image221

DAGENS OUTFIT

Fredagens enkla outfit:

image214

    

  • T-shirt från ginatricot. (blixten ger inte den lila färgen rätt nyans)
  • Jeans från H&M.
  • Svart tjocktröja från H&M.
  • Pärlörhängen från Ur&penn.
  • + självlockigt hår!



 


RSS 2.0