Hemma!

Hejsan! Ska försöka hålla det här med att blogga oftare nu då... Kom hem från Italien igår. Resan gick bra och det var mysigt! Tänkte berätta mer imorgon med bilder och så, för just nu är bilderna i kameran och så har jag varken tid eller ork att skriva allt nu. Idag var jag i Örebro och shoppade med syster. Fick med mig lite hem, som jag kan visa framöver. Hittade några plagg i Italien också! Fixade även praoplats idag. Får se hur helgen spenderas nu innan skolan drar igång igen, men måste nog tyvärr bli lite plugg och annat mindre kul.
Även om jag inte berättar om min Italienresa nu, så tänkte jag i alla fall sammanfatta hur jag upplevde Italien/Rom:   

Paraplyförsäljare, uteliggare/tiggare, vespor (ett riktigt trafikliv med tutor och trånga parkeringar!) graffiti, storstadsliv, sevärdheter, mörkhåriga människor -  några tog kort på mig och Sabina eftersom vi är ljushåriga (!) Glass, turister.

Något åt det hållet i alla fall. Återkommer imorgon! Sov gott.

Bloggtorka...

...skulle man kunna kalla anledningen till varför jag bloggat så dåligt! Och ändå har jag inte haft en dag utan besökare, ni är för gulliga ni! Imorgon så åker jag till Italien, Rom. Jag som inte ens visat bilderna från Fuerteventura! Men jag tänkte försöka ta tag i bloggningen igen, sen när jag kommer hem. Känns roligast att blogga på våren av någon underlig anledning. Så lovar en massa spännande nytt senare då, bilder från Italien, Fuerteventura (bättre sent än aldrig) Vårshopping och annat skoj, vad sägs om det? Idag är det ju i alla fall påskafton och Sandra fyller 15! Jag har i stort sätt bara packat idag, och druckit en massa te, har ont i halsen och vill inte att det ska bli värre! Glad påsk!

image224

RSS 2.0