Home, sweet home.

Kom hem idag från skyttelägret i Fagersta. Det var kul. På fredagen sköt vi luftgevär, jag sköt fullt och vann. Alla fick pris, men ändå. Choklad! Idag sköt vi korthåll. Det var ett tag sen sist, men riktigt kul är det! När vi kom hem var jag trött. Jag har bara packat upp och suttit här i stort sett. Jag har inte skrivit här lika ofta som jag velat. Tiden räcker inte till! Men snart är det påsklov, skönt. Men det blir kanske mycket då med? Jag har även vunnit en "glassmaskin" i en tävling genom jultidningsfölaget, haha. Imorgon blir det nog bio i Nora med Sandra. Ha en bra kväll!


VÅR!

Jag säger bara: vår. Det är toppen härligt ute, över 15 grader varmt, intill väggen var det nästan 25 grader, vadå sommarvärme? härligt. Jag känner mig ovanligt glad, det är kanske vårkänslor? Igår var det sista teaterföreställningen, det gick bra. Jag, Jacquelin och Felicia tog väldigt många kort, och jag skämtar inte när jag säger väldigt många! Sen hoppa vi omkring i våra kjolar och åt hallonkolor, jag tycker att ni är allt bra! Vi sluta teatern 18.30 och där står jag och känner mig övergiven. Så jag ringer hem och då trodde mamma att vi sluta 20.00, så pappa kasta sig iväg i bilen till Örebro, haha. Jag duschade av mig allt teaterdamm också, usch vad ofräsch man kände sig... Idag sydde jag klart min t-shirt på syslöjden. Mamma blev nog lite imponerad tror jag allt, haha. Jag och Kattis hållde i gympalektionen idag också. När jag gick hem från bussen så fick jag en "pizzabulle" som Nicole hade gjort på hemkunskapen, då blev jag glad för den var riktigt god! Nu ska jag och Nicole iväg till skyttet en stund. Men jag hör kanske av mig senare / L.

Lördag, kväll.

Nu är jag tillbaks igen, för en liten uppdatering. Har inte gjort så mycket... Ätit Oxfilèpizza, gått en promenad med mami, sett pokerfejs och inte så mycket mer. Har precis ställt om klockan en timme framåt. Gjorde det nu lite i förväg, så att jag inte glömmer sen... Så nu är det sommartid, härligt! Idag fick jag även en svart-vit väska, eller ja, väska och väska, typ av plast material, eller nått sånt? Från mamma och Sabina, det var snällt tycker jag. Åh, föresten så vill jag gå på stan/Marieberg. Det var ett tag sen man gick i affärer, det är ju så kul! Nästa helg blir det skytteläger i Fagersta, fredag-lördag. Skyttekläderna eller ja, klubbdressarna, har kommit! Nu ska jag snart lägga mig, det blir trots allt en lång dag imorgon med, men jag ska nog sova lite längre på morgonen... Och min klocka är faktiskt över halv tolv (eftersom jag redan ställt om den) Jag ringde föresten Nicole, men ingen var hemma där. Nu väntar sängen, jag är allt bra trött. Natti!


Teater

Ja, det har varit teater hela veckan... I fredags var det teaterpremiär. Då var familjen där och titta, fick en röd ros av dom och en rosa från teatern. Premiären gick bra. Idag var det en föreställning också, den gick väl också rätt bra, men imorgon ska vi göra det bättre! Anna och Kattis var och tittade på teatern idag. Jag är verkligen jätte trött, och värre lär det ju bli, tills på måndag... Imorse gick jag upp ca halv åtta. Sen åkte vi till Linde och sköt en luftgevärstävling. Jag fick 398/400. Två 9,9... Lite små störande! Men jag är nöjd i alla fall, vi får se vilken placering det räcker till. Imorgon är jag på teatern i stort sätt hela dagen. Föreställning klockan 14.00, och så är vi där minst två timmar i förväg. Efter föreställningen är det storstädning och sen FEST! Brukar vara rätt kul... Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Sabina har tre kompisar här som ska sova över så det blir nog att håll dig lite undan, haha. Men jag ska nog ta en promenad, sitta här, lite tv och äta pizza i alla fall. Kanske slår Nicole en pling också? Jag får se hur jag gör. Så jag uppdaterar nog här också. Hej då så länge!

Måndag morgon

Nu blir det en snabb uppdatering, för jag ska snart kila till bussen. Jag bloggar om igår (för det funkade inte igår kväll) I alla fall, jag och syster tog en promenad på eftermiddagen. Vi delade på ett tuggummi, letade efter tussilago och allt kändes riktigt bra. Sedan klev Sabina i något riktigt äckligt, bajs av något slag, haha. Men det tvätta vi bort i lite vatten. Sedan gick vi till skogen. Det är tur att du finns Sabina, det skulle aldrig funka utan dig! Igår när jag vakna var det först lite snö ute, men det smälte bort ganska snabbt. Men våren är på väg. Den har ju föresten redan varit här... Jag vet inte om jag hinner blogga så mycket i veckan, för jag spelar teater cirka tre timmar varje dag och skolan då. Men vi får se, jag ska göra mitt bästa. Måndagar är ändå ganska sköna. Syslöjd gillar jag i alla fall, jag syr ju en t-shirt som jag snart hoppas är klar! På bilden håller vi på med lera också... Jag sminkade även Sabina i en lila nyans och en massa kajal igår och satte upp hennes hår i en toffs, då blev håret jätte kort, mystiskt, eller hur Sabina? Föresten, jag, Sabina och pappa vann lagtävlingen i luftgevär! Vi tävla i division två. woho! Men nu ska jag avsluta mitt bloggande för en stund för skolan väntar. / Lovisa.

Tråk-söndag.

Ja, idag är det en riktig tråk-söndag. Jag har inte gjort något på hela dagen! Det har varit en meningslös helg och jag vill bara spola tillbaka. Imorgon är det måndag igen, suck. Jag är fortfarande lite hängig, men börjar bli bättre. Sabina spelar piano, pappa kom just hem, mamma vet jag inte vad hon gör. Jag sitter här och har typ vuxit fast i stolen, jag vet inte varför, men jag har ärligt fastnat här! Jag ska verkligen lämna datorn nu. Jag skulle bara in och blogga för nån timme sen och sen har jag suttit här och gjort annat och bloggar inte förrän nu! Jag har till och med skrivit en "Saker att göra" lista, men ändå gör jag inget vettigt. Jag får ta mig själv i kragen och verkligen göra något som jag borde. Föresten hatar jag skenet från datorn nu när jag suttit här ett tag och så börjar jag få huvudvärk. Jag försöker även fixa lite med min blogg, men inget blir som jag vill! Jag hör av mig / Lovisa.

Lördag kväll

Nu sitter jag här igen. Fast saften är utbyten mot apelsinjuice. Min förskylning är lite bättre, det är bara det högra ögat som rinner och jag är lite snorig... Föresten så ljög jag förut. Det är fult att ljuga, haha, men det var ingen stor grej. Jag sa att vädret var grått, men det var det inte. Det var klarblå himmel, men det blåste hårt. Men jag tyckte att det var grått ute för allt var så himlans trist. Jag har sålt frö och lök så nu har jag lite mer pengar, inga fel! Jag har även gjort lite matte, det gjorde inte dagen roligare, men det var nödvändigt. Sandra är i Åre, saknar henne! Men hon är inne på msn ibland, för dom har en bärbar dator där uppe. En annan vän som jag saknar är Joelina, i Gävle. Sist vi sågs var i sommar, alldeles för länge sen. Glömmer aldrig Cypern med dig! Jag ska försöka blogga ganska ofta, det är skoj med bloggar! Nu ska jag gå och vara lite social, se "pokerfejs" med familjen. Puss på nosen / L.

Första inlägget!

Detta blir mitt första inlägg, trots att jag skapa bloggen igår. Just nu sitter jag här och sörplar på lite saft genom ett sugrör. Jag är sjuk, okej, inte störtsjuk, men jag måste snyta mig rätt ofta och ögonen rinner. Jobbigt! Men jag ska försöka sluta klaga. Idag är det lördag och jag brukar gilla lördagar, MEN (jag säger som han, Tony i Let´s dance, haha) förutom att jag är sjuk så verkar bli en tråkig lördag, fast halva har ju redan gått... Jag har inget att göra och vädret är grått. Jag borde verkligen slita mig härifrån nu, jag har suttit här ALLDELES för länge! Det är inte ens kul längre... Så jag ska försöka göra något kul av det som är kvar av dagen. Men jag är sur, för jag skrev ett inlägg men råka trycka på något, så det försvann! Jag som hade skrivit allt så bra? Kanske får skylla mig själv, så det är smällar man får ta. Jag skriver nog mer senare (kanske i alla fall) / Lovisa.

RSS 2.0