Borlänge

Hejsan. Idag så var familjen i Borlänge. Vi badade på Aqua nova. Världens bästa äventyrsbad! Men det var elfel i omklädningsrummen, så man fick gå in gratis(!) Och äventyrsbadet var som vanligt. Men vi badade inte sådär jätte länge. Vi åkte till Kupolen istället. Åt på Mc´donalds och tittade i lite affärer. Jag köpte ett par vita tygskor. Jag har letat efter det. Nu hittade jag ett par, men tror du inte att när jag kommer hem så upptäcker jag typ en "knöl" i ena skon, så nu måste jag byta dom! OHH! Sånt där är störande! Men jag får väl försöka byta i Örebro, om dom finns där... Håll tummarna för mig, please. Aja, tillbaka till kupolen. På Stadium så såg jag Andreas Johnsson. Så nu har jag sett han "på riktigt" två gånger i sommar... Och på Bokia träffade jag Yoni. Min gympalärare i bl.a 6:an. För övrigt så köpte jag inte så mycket. Ett par strumpor och ett par trosor. Underkläder är väldigt lätt att bli sugen att köpa, speciellt när det är rea, tralala. Jag har definitivt fattat vad man brukar säga: "Skäm bort dig själv med underkläder". Men nu är jag hemma igen. Bloggar mer förhoppningsvis imorgon. Puss!

 


Hemma!

Hej! Nu är jag hemma igen. Uppdaterar lite snabbt nu, för Nicole kommer snart hit en sväng. Men håll ut, jag lovar att blogga inom kort (fast kanske inte idag?) Får se om jag hinner. Hej så länge.

Uppdatering

Hej! Sorry att jag inte bloggar så mycket nu för tiden. Men jag har ju en liten anledning. Sommarlovet... Jag gör en massa andra saker och jag inte riktigt tid för att sitta vid datorn. En massa saker har hänt sen sist jag skrev! Jag har varit i Stockholm, sovit hos Paula och igår var vi i Söderköping m.m. Jag har tagit en massa kort från olika ställen, och dom dyker väl upp här (någon gång) Idag har jag skjutit lite korthåll, måste ju träna lite till SM som går av stapeln den 4 augusti i Jönköping. Sen har jag mest packat. För imorgon, tidigt, åker familjen upp till Jämtland och sen vidare till Åre. Det blev sjukt mycket grejer jag har packat. En stor bag med kläder, en väska med lite småsaker, typ kamera och anteckningsblock, en påse med skor (och ett par stövlar) och sist men inte minst en stor påse full med böcker och tidningar! Det är så bra, jag kan ju läsa i bilen och eftersom vi åker så långt så hinner jag sluka en massa! Men nu har jag kanske med mig för mycket läsning, men det är ju bättre att det blir över, eller hur? För förra året så var vi på semester neråt i Sverige och då tog alla mina böcker slut, så jag fick köpa två nya tjocka böcker, så att det skulle räcka, och det gjorde det! Men jag missar säkert en massa roliga saker här hemma när jag är borta (ca en vecka, inte riktigt planerat) men det är smällar man får ta, jag får nog också skoj. Men skriv gärna till mig när jag är borta! För då blir jag glad, hihu. Ha det bra - för det tänker jag ha! 

Torsdagskväll

Hej! Bloggar lite snabbt nu för jag ska snart sova. För jag, Sabina och mamma ska till Stockholm imorgon! Vi åker buss och den går 8.00. Så jag måste ju upp ganska tidigt... Jag har inte suttit vid datorn på hela veckan, har gjort andra saker istället. Jag har bl.a gått runt Lindesjön (7 km) spelat minigolf och idag hälsade vi på mormor och morfar. Jaja, jag bloggar mer någon annan dag. Bilderna från Noradagarna får vänta... Och så var det bra att det funkade att blogga från mobilen, tycker jag. Ha det bra!

Mobilblogg

Hej! Testar att blogga från mobilen...

Söndag

Hej hallå. Idag vaknade jag inte förrän klockan 13.30. Ganska sent tycker jag i alla fall. Men det kanske berodde på att jag la mig vid ca 02.30? Hursomhelst, kvällen igår blev lyckad! Dagen med för den delen. Trots lite regn, men vem har dött av lite vatten liksom? På dagen såg jag Mojje med några kompisar, hihu. Jag fick en autograf på armen som fortfarande sitter kvar, trots att jag duschat två gånger sen jag fick den! Roligast igår och en aning pinsamt (?) var i alla fall när jag såg Andreas Johnsson på stan, jag samlade ihop lite mod och så knatade jag fram och klämde ur mig ett: "Hej, skulle jag kunna få en autograf?" + ett stort leende. Och det kunde inte ens han motstå (eller så är han troligen väldigt van vid sådana frågor) så han skrev i alla fall sitt namn till mig och så kunde jag tacka och gå därifrån, hihu. På eftermiddagen kom som sagt några hit och grattade Sabina i efterskott. Det var trevligt och jag pratade en massa strunt med Jacquelin. På kvällen var det dags för lite Noradagarna igen. Jag lyssnade på Andreas Johnsson och straxt efter midnatt var det dags för Rydell & quick. Det var ett riktigt drag, det var det. Pappa hämtade mig ca 01.30 och en timme efter det var det som sagt läggdags och sen var det en ny dag, idag alltså. Jag har inte gjort så mycket alls idag, mest slöat. Det blev en kort dag idag, eftersom jag vaknade när jag gjorde... Ikväll ska jag inte bli så sen. Just ja! Jag upptäckte även att jag kan gå in på lunar och liknande från mobilen, hihu. Så det betyder kanske att jag eventuellt kan blogga också? Jag får undersöka det där närmare. Men jag håller mig nog till datorn ändå... Bilder från Noradagarna kommer en annan dag, kanske imorgon? Nu ska jag gå, hej då.


Noradagarna fortsätter...

Kvällen igår blev lyckad. Regnet höll sig borta och stämningen var på topp. Även om jag tror att det blir ännu roligare ikväll! I alla fall, jag var hos Paula med henne och Mimmih och så gick vi ner till torget runt 22.00. Vi såg Björn Rosenström m.m. Idag vaknade jag av att telefonen ringde och så kommer mamma in med den till mig. Det var Emelie. Hon undrade om jag skulle med in till stan lite senare, så runt 13.30 kommer dom förbi och hämtar mig. Vi ska väl se på Mojje, haha. Liksom, när det väl händer saker i Nora, då får man ju inte missa något! Men sen ska jag hem igen för vi får besök. Några som ska gratta Sabina, i efterskott. Så då blir det väl lite fika och så. Och ikväll är det dags för stan igen. Det blir nog toppen! Nu ska jag äta lite, ciao!

                                             image60

Noradagarna!

Hejsan! Jag har inte hunnit skriva på någon dag nu, så jag gör det nu! Igår var jag nämligen i Borlänge med mamma och syster. Vi gick på kupolen och shoppade. Det var en riktig mysig dag! Jag hittade bl.a ett par jeans, två linnen, örhängen m.m. Idag har jag varit i Nora och lyssnat på bl.a Pernilla Wahlgren. Det var rätt mycket folk och det hela kändes ganska skoj. Sen gick jag, Mimmih och Paula m.fl och köpte biljetter till ikväll. Runt 20.00 ska jag väl iväg mot en förhoppningsvis toppen kväll! Det värsta är om det blir jätte dåligt väder. Och nu ropar Sabina att det regnar, åh nej! Jag bloggar troligtvis imorgon, puss!


Onsdag

Jag vet, jag har världens roligaste rubriker, eller inte. Men min hjärna har tagit sommarlov, på allvar. I alla fall. Paula ringde nyss och snart ska jag väl åka till henne. Det blir skoj, som alltid! Idag drog noradagarna igång också. Men det är nog inget skoj idag. Jag satsar på fredag och framför allt lördag! Aja, nu ska jag kila, ha det fint.

Tisdag

Dagarna går och sommarlovet blir allt kortare... Eller ja, idag är det ju tredje juli och jag börjar den tjugotredje augusti. Så än är det ju ett tag kvar. Men ändå, det går så fort! Och jag blir nästan rädd för mig själv, liksom, vad har jag gjort under dom här veckorna som gått? Hm, jag kan faktiskt inte komma på någonting... Idag har jag gått omkring i pappas "träningsbyxor" som det står "en svensk klassiker" på. Jag drog först bara på mig dom för att jag skulle gå ut och hämta posten och det var så smidigt eftersom byxorna var i hallen, sen stannade dom på resten av dagen. Dom är bara lite för långa och eftersom jag stoppade in byxbenen i strumporna så fixade det sig galant! Nu kanske du undrar varför jag inte hade några egna byxor på mig, men jag hade ju precis vaknat och palla pjamasbyxor när det är så varmt på nätterna! Sen har jag bara sprungit runt i trädgården och filmat med min digitalkamera och ätit en glass typ. Jag känner verkligen att intresseklubben SPRÄNGS av överbelastning. Imorgon går mamma på semester också, skönt för henne och för oss. Idag kom hon nämligen hem med en pudding som blev över. Som hon tyckte att vi skulle äta. Och visst smakade jag och Sabina. Men det var inte ens speciellt gott även om jag hade på en massa sylt, så nej tack. Men imorgon hoppas jag på en dag med roligare inslag! Vi hörs.

"Sommarjobb"

Idag har jag och Sabina "sommarjobbat". Pappa gav oss en liten uppgift. Eller ja, liten och liten. Den tog nästan hela dagen! Vi har rensat runt huset, rabatter och fixat med syrénbusken m.m! Nu är jag trött på allt vad ogräs heter. Sen hjälpte jag mamma och pappa att bära in ved, nu är all ved inne i boden, så det är ju bra... Nu har jag ont i ryggen, benen och armarna. Men jag lever, det gör jag... Jag och Sabina fixade ju med syrénbusken, vi sågade bort två stora grenar för att "öppna upp". Sen har vi värsta idéen om att fylla på med mer jord på marken runt omkring, lägga stenar och så. Lite blommor eller en till buske kanske... Och visst vore det snyggt med en trädgårdstomte också? Jaja, vi får se hur det blir. Sen valde jag lite mumsiga saker på affären för mitt presentkort. Det blev två glassar, Solero (bananglass med skogsbär-överdrag) och sex stycken sånna där "pingvin-remmar", du vet? Det blev att kosta exakt 50 kronor, som presentkortet var värt... Sabina får en glass och remmar också! Nu ska jag inte skriva mer just nu... Bye!

Söndag

Jag har rubrikbrist, så det blev ett tråkigt "söndag". På sista tiden har jag typ inga besökare, men whatever. Jag skriver i alla fall. För att låtsas vara intressant, eller något. Idag har jag suttit ute och läst, ätit blåbärsplättar och studsat runt i min turkosa klänning. Du som vill kan alltid kika in i min bilddagbok: http://aprilflicka.bilddagboken.se Okej, jag har inte lagt in så många foton. Men det kommer väl ibland. Jag ska väl försöka fota extra mycket nu i sommar... Hjärta på min digitalkamera. Nu ska jag gå upp till syster. Hjärta på henne också. / L.

Figurer

image59
Jag hade tråkigt och ritade några figurer, haha.

RSS 2.0