FRÅGESTUND

kommer inte att blogga under veckan, så därför tänkte jag prova på att ha en frågestund under tiden. så nu har ni en vecka på er att ställa frågor till mig, om vad som helst. fråga på nu sötisar, så hörs vi snart igen!

making you mine in 2009en väldigt fin bild från lookbook känns helt rätt just nu!
hjärtedagen idag alltså. ♥

talk on, but love is what you need.

har inte riktigt haft tid för bloggen dom senaste dagarna, men det tar jag igen efter lovet sen, promise! idag fick vi träffa en överlevare som varit i koncentrationsläger under andra världskriget, alla nior lyssnade på hans föreläsning, väldigt intressant var det! tobias rawet hette han, ni kanske sett dokumentären om honom? själv har jag sett den två gånger faktiskt. har pluggat för lite inför matteprovet som är imorgon och fysikprovet dagen därpå känner jag. men det har hänt andra roliga saker! i måndags fick jag och syster varsin bärbar dator "bara sådär" från m&p, blev lite förvånad faktiskt, men mest glad såklart! och idag kom mamma hem med två ben&jerry's glassar lagom till mitt pluggande, hur gulligt?! om det skulle vara någon som aldrig smakat så är mitt tips att inte göra det, den glassen är verkligen beroendeframkallande! tur att jag har kvar massa till imorgon liksom hihu. och ännu en sak som gör mig hur glad som helst är att den 27/2 så ska jag och sara gå på håkan hellströms konsert här i örebro, kommer bli hur bra som helst! bilden tog jag när jag såg honom i somras.

we kiss, we make up.
cobrasnake, vad annars liksom?

gårdagen var skoj! men somnade runt klockan fem imorse, så idag har jag känt mig rätt seg. och nu är det bara en vecka kvar tills det är lov, känns riktigt skönt, eller hur? nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorgon. puss snyggon!

we fight, we break up.
cobrasnakeofcourse

idag har jag varit i stockholm och skjutit en tävling. kom nyss hem och nu ska jag börja fixa i ordning mig, för ikväll blir det vidare på lite party. ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon! ♥

thank god it's friday.fredag och lite nytt i garderoben.
kan inte bli mycket bättre än såhär just nu alltså!

let's take it easyskrev uppsats idag på nationellaprovet i svenska. eftersom jag älskar att skriva så gick det ganska lätt, men blev stressigt att hinna skriva rent på slutet bara. skönt med fredag imorgon! och så har ni lite härlig reklam här under, eller? haha, puss på er!sommar, ja tack!trots att det bara är början av februari så kan jag inte låta bli att längta efter sommaren... jag menar, hur härlig ser inte den här bilden ut? bilden är lånad av den här tjejen. sommarens alla söta kjolar, glass, solglasögon... inte konstigt att man längtar!

elin klinghur snyggt?!

spring -09


spets, fransar, slitet och stentvättat.

sötisar, har ni tips på var jag hittar ett par snygga stentvättade jeans?

lazy sundays
thecobrasnake

en typisk söndag idag. plugg, promenad och te med mamma.
nu blir det att läsa bloggar och spela lite på gitarren. ciao!


RSS 2.0