2008

nu är det mindre än en halvtimme kvar av 2007 och det känns lite, ja, snopet, eller vad man nu ska kalla det? det här är nog min sämsta nyårsafton jag varit med om och det är nog lite därför jag bara vill få det här överstökat. bortglömt, passerat, förbi. visst, nyårsaftnar (heter det verkligen nyårsaftnar?) är väl lite överskattat, men kanske mysigt om man spenderar dem på rätt sätt? jag har i alla fall ett nyårslöfte, och det är att: 2008 ska bli mitt bästa år någonsin! i och för sig så har jag tänkt så om varje år, vad jag kan minnas, men nu ska det bli så också! vad det innebär "att bli det bästa året någonsin" återstår att se! jag fattar inte hur fort ett år kan gå, 365 dagar, bara sådär, sccccviiiisccchh! men det är nog ändå ganska bra att det går fort, så man kan ta "nya tag". nej, nu ska jag sluta sitta här och låta "poetisk" och istället börja tänka på att välkomna 2008, för nu börjar det verkligen dra ihop sig! föresten: har du något nyårslöfte?
och hoppas att du får en bra start på det nya året!


nyårsafton

hej! jag har blivit dålig på att blogga som sagt, men det kanske kan vara ett litet nyårslöfte inför 2008? att blogga mer alltså! idag är det alltså nyårsafton. och jag vet inte vad jag ska göra ikväll... sov länge idag och just nu sitter jag i pyjamas. tänkte att jag kan visa några bilder från december:

                 

klicka för större bilder!  på bilderna ser du: jag, sandra och paula före talangen, sandra, paula och emelie i vårat rum på konfirmationslägret (vi gjorde det jätte tjejigt) jag och paula med lussebullar, julklappsinslagning, skåpbyte! nu har jag överskåp! lovikavantar som jag stickat, sabina klär granen i köket, silverrenen och guldstjärnan som är köpt i london, kuvertet med mina första betyg, granen i källaren, julpyntat akvarium, mina naglar + lite gran, smycken som jag fått i julklapp, lite smink och sånt (fått i julklapp) parfym, kents skiva och bok (fått i julklapp) julbord hemma hos mormor och morfar, mitt favorittäcke hemma hos paula och britneys parfym som jag fått från mamma!

jul

min jul var mysig och så, trots att det inte var någon snö. träffade släkten, tittade på kalle, åt julmat och öppnade paket. jo, jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu för tiden. men vet inte vad jag ska skriva om? hoppas att "skrivarlusten" kommer tillbaka mer 2008!

image152

JULLOV!

Äntligen! Nu har jag JULLOV! Så himla skönt! Lite senare ska jag och familjen åka till Örebro, köpa lite julklappar och äta, det blir roligt! Idag på julavslutningen så dansade jag, Anna, Sandra, Paula, Kattis, Carro och Töka riverdance. Det var super skoj! Fick även mina första betyg idag, jag är jätte nöjd! Ha det bra.
image151
(bilden tog jag för nån vecka sen, när det fanns snö, då jag och sabina gjorde några snölyktor!)

GRATTIS NICOLE!

Idag fyller Nicole 15 år, grattis!

image150


Fullt upp!

Jag vet inte vad jag ska blogga om nu för tiden. Skolan rullar på och snart är det jullov! På fredag är det talangen och då ska jag, paula och sandra vara med, haha. Skulle vilja fixa lite i bloggen också, så det blir roligare att skriva, kanske. Men fattar typ inte hur man ska fixa, och orkar inte sitta med det just nu heller... Har lite "bildbrist" också, har en massa bilder i kameran, och får föra över dom till datorn någon dag framöver. Och idag simmade jag 80 längder på gympan, badet. Det är 2 km, tror jag...Nu ska jag duscha och försöka att inte lägga mig för sent ikväll, är jämt så trött varje morgon! Föresten så är en bra hårdag efterlängtad.
image150

Torsdag

Hej! Sitter i skolan, i mediateket just nu. Har inte bloggat mycket alls på sistone. Det är så mycket "nu före jul". Dagens sista lektion, tyska, börjar 14.40. Så har rätt lång rast nu... Fick nyss tillbaka mitt matteprov, en sak var jätte störande! Men livet går inte under för det. Imorgon är det kemiprov som gäller. Så ikväll blir det att plugga. Men det är snart jullov, ska bli väldigt skönt! Ha det bra.

RSS 2.0