UNDER YTAN

"Öppna ögonen, va. Det här sunkiga stället är fritidsgården, på fredag har vi kemiprov och därute regnar det. Roligare än så blir det inte."

Så sant, så sant. Allting stämmer ju in på pricken... "Under ytan" skriven av Cecilia Lidbeck är absolut en av de bästa böckerna jag läst!

image148
(bilden tog jag för inte så längesen)

Prov gånger 6

Hejsan ni som läser! Trots att jag inte uppdaterat på ett tag. Har inte vetat vad jag ska skriva om, och det vet jag egentligen inte nu heller, men skriver lite ändå. Bloggen behöver ju faktiskt dammas av lite! I alla fall. Det händer inte så mycket speciellt i mitt lilla liv just nu, det är skolan som tar det mesta av min tid. Men även teatern, skyttet m.m. Idag hade jag utvecklingssamtal, det gick riktigt bra! Men det är mycket i skolan just nu, har 6 prov kvar före jul! Cirka två i veckan... Idag så försmakade jag även lite på julen, drack lite glögg och åt två små ischoklad, mums! I måndags var det ju studiedag, och då var jag inne i Örebro och handlade lite julklappar. Älskar julen och vintern, det är så mysigt! Det enda som är lite jobbigt med julen är all stress, men ingen riktig jul utan det heller! Nej, nu ska jag inte babbla på mer om ingenting. Bloggar mer när jag får tillbaka lite av min blogg-inspiration. Ha det bra i vintermörkret!

image146

INNEBANDYTURNERINGEN!

- ja, då var det klart då. och 8C står som bronsmedaljörer. eller ja, inga medaljer fick vi, men vi kom i alla fall trea! förra året i basketturneringen kom vi ju fyra... hur som helst, i grundmatcherna så förlorade vi den första matchen, som var mot D och så spelade vi lika som A. annars vann vi övriga fyra matcher. vilket betyder att vi fick spela semifinal, mot A. vi ledde först med 1-0, sen sköt dom in 1-1, och tillsist så petade dom in 1-2. jahapp, A och D i final. och första platsen tog D hem, dom spelade bra och förlorade inte en enda match! vi fick spela om tredjeplatsen mot F, och den vann vi. killarna i 8C kom tvåa! slog D i semifinalen och förlorade mot A i finalen. nästa år är det volleybollturnering...

image145


Katarina von Bredow VS innebandyturneringen

image144
ja, det är så det ligger till. eller låg till. för jag har bestämt mig. och det blev skolans dammiga gympasal framför bokmässan i örebro slott, med bokrådet (som jag är med i) men jag känner att jag bara inte kan missa innebandyturneringen med klassens tjejer! turneringen går av stapeln på fredag, heja på oss! hihu. och hur det än går så vet jag att vi kommer ha jätte kul ändå!

imorgon

- tror jag att jag skriver!

syskonkärlek

image143

du vet att jag älskar dig. vad som än händer.

Överfallsalarm

image141

För ett tag sen var jag, pappa och Sabina i Örebro. Då köpte jag lite saker... Jaså, du undrar vad det där lila är?

image142

Det är "bara" ett överfallsalarm!
Jag och Sabina fick varsitt från pappa. Så nu är vi säkra när vi är ute och går, haha. Om jag kommer ihåg att ta med mig det vill säga?

Astrid Lindgren 100 år

image140

Idag skulle ju Astrid Lindgren fyllt 100 år! Allas våran "sagotant".

Skooooolan

Ja, det är skolan som tar mest tid för tillfället. Idag hade jag biologiprov, som jag klarade av galant. Imorgon ska en inlämningsuppgift vara klar, så den ska jag snart fortsätta att skriva på. Det är om Japan. Igår kväll var jag verkligen jätte trött, så jag la mig redan vid 20.30! Jag somnade också, det trodde jag inte att jag skulle göra... Men jag var så trött efter helgen och veckan före det. Så jag har helt enkelt inte hunnit blogga, men du får mer än gärna kika in här, för att se om jag uppdaterat. Puss & kram.


Rött lack

image139

Just nu kör jag på blodröda naglar. Det röda lacket som får pryda mina naglar är Isadora. Men som du ser så har jag två till, ett Depend och det längst till vänster köpte jag i Estland förut. Har du någon favoritfärg att ha på naglarna?

Hur helgen ska spenderas

Hej igen. Nu har det slutat snöa, men det ligger kvar lite i alla fall. Godisköpet gick bra, fick mest choklad med mig hem. Imorgon klockan 8.00 så avgår bussen mot Karlskoga från Nora torg. Hela konfirmationsgruppen ska ha en övernattning tillsammans. Först ska vi till Bodaborg. Det ska bli skoj! Vi äter även tacobuffé där. Sen åker vi till Uskavi, där ska vi sova över natten, i stugor, tror jag det var. Morgonen efter det så åker vi buss till Järnboås, där ska vi på en gudstjänst... Sen bär det av hemåt igen. Resten av söndagen vet jag inte vad jag hittar på riktigt. Men om jag ska gissa så blir det nog att vila lite, plugga lite och fixa lite. Just nu sitter jag här och ser även lite på tv, idol självklart! Vem borde åka ut ikväll tycker du?

image137 image138


FREDAG

Hej! Sorry att jag inte bloggat på hela veckan, men det har varit rätt mycket. Nu snöar det ute, ganska mycket... Jag har en hel del att blogga om, I think. Men hinner inte det just på stunden. För nu ska jag ut i snöovädret. Nicole undra om jag ville med fram till pizzerian och köpa pizzasallad (eftersom dom gör pizza själv) och jag måste ändå köpa godis tills imorgon (konfirmationsövernattning, skriver mer om det sen) så då passar vi på att svänga in på affären också! Snöar det hos dig med?

hjälp, jag får typ ångest av att det bara är en dag kvar av höstlovet?

men eh. så är det jämt med mig, när det gäller ledighet och liknande. jag får typ panik över saker som jag borde ha gjort, som jag inte gjort. idag har jag ändå varit ganska duktig. tills jag fastnade här, vid datorn. men nu ska jag i alla fall "slita mig" härifrån. det är nämligen mat ropar mamma. sen ska jag städa garderoben (nej, jag har inte gjort det än) och sen är det dags att fixa för imorgon. gympakläder och så. välkommen tillbaka till vardagen lovisa!

image138

Bästa vän

image135

- Du är min bästa vän, alla kategorier. (Och du, om du ser det här, bli inte sur för bilden, du är lika söt som vanligt)

Mys-lördag

Min lördag har väl inte varit sådär jätte ansträngande direkt.
Jag vaknade hemma hos Sandra (eftersom jag sov där inatt) Duschade när jag kom hem, åt mat och sen kastade jag mig på sängen och läste en hel bok på lite över 200 sidor. Så det tog några timmar sådär... Precis när jag läst ut boken så åkte hela familjen till kyrkogården och tände ljus på farmor och farfars grav. Det var riktigt fint med alla ljus vid alla gravar! Mysigt. När vi kom hem så åt vi kvällsmat, det blev kräftor. Vem har sagt att man bara kan äta kräftor i augusti? Nu mera säljs det ju kräftor året runt (även om vi åt kräftor som vi fiskat upp själva) Snart, klockan 20.00 närmare bestämt så tänkte jag se svensson svensson med övriga familjen. Blir säkert lite popcorn till det, mums! Så hur ska jag sammanfatta dagen? Jo, jag har inte gjort någonting nödvändigt! Morgondagen vet jag i alla fall hur den ska spenderas: Plugg, städa garderoben, måla naglarna och liknande (Om jag kan ta mig själv i kragen, och det skulle ju vara bra) För sen är det en skolvecka som väntar. Och blev det inte som jag trodde? jo, just det! Lovet var inte alls sådär långt som det skulle vara... Ha en trevlig lördagskväll nu!


SHOPPING

Har rätt tråkigt, så passar på att visa lite shopping från den närmsta tiden:

                  

- Fråga på om du undrar över vart något är köpt eller liknande! (klicka för större bild)

RSS 2.0