happy new yeardet är underbart skönt att ha jullov! och jag funderar på hur jag ska göra med mitt bloggande. jag uppdaterar ju urkasst, så då kan det ju nästan lika gärna vara känner jag ibland. men samtidigt så är det ju kul när jag väl har inspiration och tid. anledningen till att jag isåfall funderar på en ny blogg är därför att jag har haft den här bloggen hur länge som helst, skulle vara kul med en nystart liksom. nu tänkte jag i alla fall önska er ett gott nytt år, så får vi se när vi hörs nästa gång! ♥


nothing's ever built to last


wildfox

just nu avnjuter jag en pluggfri kväll och att jullovet är inom räckhåll! idag har jag inhandlat några julklappar och det har snöat en hel del, mysigt. har rätt fullt upp den närmsta tiden, men det är nästan bara roliga saker inplanerade, så det känns sköönt! funderar även på att starta en ny blogg, men får se hur det blir med det.


som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjdlucia idag då, börjar närma sig jullovet! lars igår var hur bra som helst, lyckades få autograf! och tunghäfta.. idag har jag haft pluggpanik, men tror att jag börjar få koll på det mesta nu i alla fall. jag har även fixat fetaste julmusikspellistan på spotify, så klicka här om ni känner för att ta del av den!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra


foto av mig

ikväll ska jag och min fina vän paula se lars winnerbäck live i örebro! ♥


passion for shoes

skor som jag fick jaga lite extra för att få tag i storlek 38..
men nu är dom mina! ♥

RSS 2.0